TAR DJUNGELN TILL STORSTAN SEDAN 2018


Grön storstadsmiljö, fönster fulla av kaktusar, ett skrivbord som skulle göra Tarzan avundsjuk. Djungelrummet.se bygger på en noggrant kurerad grön livsstil för hem och kontor.

Lite om min djungel & mig

Lite om min djungel & mig

Tänkte att en lite presentation vore på sin plats. Filippa heter jag som ligger bakom Djungelrummet, vilket i dagsläget är en Instagram och från och med nu även en blogg, vars syfte är att inspirera till en grönare livsstil. Tanken är att detta projekt ska växa och bli lite mer än bara inspiration, där jag kommer erbjuda olika typer av tjänster inom växter & interiör men mer om detta längre fram..

Så vem är jag, hmmm jag skulle säga en kaffegalen växtälskare kort och gott! innan Djungelrummet startade jag upp och drev enligt mig Stockholms mysigaste café Krukor & Kaffe. Cafét var en liten dröm jag haft länge, där jag kombinerade två av mina största intressen kaffe + krukväxter. Innan Krukor & Kaffe pluggade jag och tog min examen i fashion and sustainability på Stockholms Universitet. Miljö & hållbarhet är definitivt något jag brinner för och tycker är extremt viktigt, miljön och djuren tycker jag borde få stå i fokus när de kommer till de flesta besluten vi tar här i livet, det är också en av anledningarna till att jag är en vegetarian som är mer eller mindre vegan. Jag älskar estetiska uttryck när det kommer till de mesta, färg, form, kläder, interiör, musik osv. och sist men absolut inte minst är djur något jag älskar mer än mycket och då framför allt min lilla hund Charlie.   

Sen får jag ju inte glömma nämna mannen min vars namn är Magnus, honom delar jag i princip alla ovanstående intressen med, samt vår trea i Vasastan Stockholm. Tack vare honom vågar jag göra min grej till 100 procent och tack vare honom har jag också en mega snygg blogg. Nedan har mig och vårt hem i bilder! 

Haaaaaj!

DEE3A564-FFA4-4A03-A7EB-ABAF37C28E16.JPG
5D83D8FD-5885-45F4-A8A8-B5F38D51AEA3.JPG
Bergianska Trägården

Bergianska Trägården

Lättskötta växter del två

Lättskötta växter del två